Lovindi

Webshop » Wit » Rapaura Springs Sauvignon Blanc

Rapaura Springs Sauvignon Blanc

Rapaura Springs Sauvignon Blanc
€ 11,80

Beschikbaar

Volumekortingen

Vanaf 6
€ 11,21
Familiebedrijf Rapaura Springs is opgericht in 2005 en behoort tot de top 10 grootste wijnhuizen in Marlborough. Puurheid en zuiverheid is waar Rapaura Springs voor staat. Zo is het water wat gebruikt wordt voor de wijnstokken afkomstig van de waterbron Rapaura Spring, ver weg van de wijngaarden. Dit kristalheldere en pure water uit de Wairau rivier stroomt door de rotsen en legt een weg af van 6 maanden om de wijngaarden te bereiken. Het woord Rapaura betekent dan ook: stromend water. Er is binnen het Nieuw-Zeelandse wijnhuis veel aandacht voor detail en de makers streven ernaar de meest uitzonderlijke, zuivere en pure wijnen te maken. Alle wijnen worden duurzaam geproduceerd.

Omschrijving:
De Sauvignon is lichtgeel met groene tinten. Rijk aan wit en tropisch fruit en heeft uitgesproken tonen van witte perzik, limoenschil, witte nectarine en passievruchten tezamen met kruiden en citrus. Heel wat frisse zuren. De 1e neus springt weliswaar uit het glas!

Bedruiving:
Sauvignon Blanc

Foodpairing:
Geweldige aromatische en frisse aperitief! Ideaal bij heel wat pure of kruidige vis, schaal en schelpdieren maar ook frisse salades als caesar salade, geitenkaas...


Heeft u een vraag?