Lovindi

Webshop » Wit » Spanje » Señorio de Beade “Beade” Primacia

Señorio de Beade “Beade” Primacia

Señorio de Beade “Beade” Primacia
€ 12,25

Beschikbaar

Volumekortingen

Vanaf 6
€ 11,64
Herkomst / domein:
Señorío de Beade is een familiebedrijf dat in 1987 werd opgericht door de familie González-Vázquez. De winery is gelegen in de gemeente Beade, Ourense, binnen de DO Ribeiro. Sindsdien werden aanzienlijke investeringen gedaan in de meest geavanceerde technologie voor de productie van witte en rode wijnen, waarbij bovenal de traditie en de typiciteit van de druivenrassen worden gerespecteerd.

De winery bezit momenteel 7 hectare wijngaarden en controleert nog eens 20 hectare particuliere wijngaarden in het gebied. De terroir en het klimaat in de vallei van de Avia-rivier zijn optimaal voor het telen van autochtone druiven zoals Treixadura, Albariño en Loureira voor de witte wijnen. Hier worden wijnen gemaakt met een eigen persoonlijkheid gekenmerkt door elegantie en frisheid. Dit komt tot uiting in de talrijke prestigieuze nationale en internationale prijzen die in de loop der jaren behaald werden.

Bedruiving:
98% Treixadura | 2% Loureira & Albariño

Omschrijving:
Strogele kleur met groene toetsen. Fijne en elegante aroma’s van fruit en bloemen. Intens in de mond met een prachtig evenwicht. Fris en fruitig met een aangename afdronk.

Heerlijk bij gerechten met zeevruchten en vis.
Heeft u een vraag?