Lovindi

Webshop » Bubbels » Frankrijk » Augé père et fils- Champagne vieilles vignes "Brut nature" - sans sucre

Augé père et fils- Champagne vieilles vignes "Brut nature" - sans sucre

Augé père et fils- Champagne- vieilles vigne BN Augé père et fils- Champagne vieilles vignes "Brut nature" - sans sucre

Augé père et fils- Champagne- vieilles vigne BN Augé père et fils- Champagne vieilles vignes "Brut nature" - sans sucre€ 28,90

Beschikbaar

Volumekortingen

Vanaf 6
€ 27,46
Deze schitterende Champagne Brut Nature is uitsluitend gemaakt van druivenstokken van meer dan 40 jaar oud van de Pinot Meunier druif.

BRUT NATURE, betekent dat deze Champagne niet "gedoseerd" werd. Dit betekent dat op het moment van het "degorgeren" geen expeditielikeur wordt toegevoegd. Zo blijft de pure expressie van de aroma's van de druivensoort in de mond behouden.
Technisch gezien blijven alleen de restsuikers van de alcoholische gisting over, d.w.z. een suikerconcentratie van ongeveer 1 tot 1,5 g/l

Fruitige aroma's: bleek fruit, agrume  tot zelfs rijpe en gekonfijte fruittoetsen die u zullen verbazen!

Net zoals in de neus blijven de aroma's ook in de mond verbazen!
Deze geuren en smaken moet u absoluut ontdekken en zullen ook de experten overtuigen!


Info over de producent:

Champagne Augé père et fils is een gerespecteerde en gereputeerde producent uit de streek rond Reims, meer bepaald het dorpje Coulommes-La-Montagne. Daar exploiteren ze 8,5 hectaren.

Sinds 1919 volgen de generaties elkaar op in het maken van Champagnes. In 1945 lanceerde Marcel Augé de eerste fles champagne op de markt.
Het is steeds een familiebedrijf gebleven en wordt op dit moment uitgebaat door Damien Augé, bijgestaan door zijn vader Jean Paul Augé die sinds kort gepensioneerd is. Mme Augé Danielle houdt zich bezig met de verkoop dat zo een 40.000 à 50.000 flessen per jaar omvatten.


Heeft u een vraag?